طرز تهیه کبه لبنانی

کبه لبنانی

يه غذای لبنانی خوشمزه كه معتادش ميشي

4 نفر
  1. 4 پيمانه برنج
  2. 5 پيمانه آب
  3. 200 گرم گوشت
  4. 4 قاشق غذاخوری جعفري خرد و سرخ شده
  5. 4 قاشق غذاخوری کشمش
  6. 4 قاشق غذاخوری گردو
  7. 4 قاشق غذاخوری خلال بادام
  8. نمک و زردچوبه به قدر كافی
  9. پودر فلفل سياه و قرمز به قدر كافی
  10. 3 قاشق غذاخوری پياز سرخ شده بدون روغن
  11. روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

    مراحل

    1. برنج را با 5 پيمانه آب و مقداري نمك و زردچوبه در پلو پز بريزيد و وقتي كته آماده شد صبر كنيد تا كته كمي سرد شود در اين فاصله گوشت چرخ كرده را با نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز و يك عدد پياز رنده شده با كمي روغن تفت دهيد وبعد كمي آب روي آن بريزيد تا كاملاً بپزد و آب تبخير شود و شعله را خاموش كنيد سپس جعفري سرخ شده ، خلال بادام ، كشمش ، گردو و پياز سرخ شده را با گوشت مخلوط كنيد.

    2. كته كه سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ كنيد دقت داشته باشيد براي تهيه كته از برنج ايراني استفاده كنيد تا پس از چرخ شدن چسبندگي خوبي پيدا كند و نياز به اضافه كردن هيچ چيزي (تخم مرغ يا آرد نخودچي) نداشته باشد.
      دستها را مرطوب كنيد و يك گلوله از كته چرخ شده برداريد و با كف دست مالش دهيد و بعد آنرا مانند يك دايره پهن كنيد و يك قاشق غذا خوري پر از مايه گوشتي برداشته وسط آن بگذاريد

    3. بعد لبه ها را جمع كرده و مانند كوفته فرم دهيد ويا مانند فرم كتلت پهن كنيد و در روغن انداخته ، سرخ كنيد براي سرخ كردن از حرارت كم استفاده كنيد وكمي زردچوبه در روعن بريزيد تا كبه ها طلايي شود در اين غذا چون كته و تمام محتويات داخل آن پخته ميباشد نيازي نيست كه خيلي سرخ شود كافيست كبه كمي طلايي و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --