طرز تهیه ترشی بندری

آموزش تهیه ترشی بندری

مواد لازم:

تمرهندی یک بسته
موسیر 50 گرم
هویج 3 عدد
خیار 3 عدد
رب انار ترش 1 لیوان
بادمجان متوسط 3 عدد
سیر 1 بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم 1 کیلو
فلفل سبز ریز 50 گرم
سیب زمینی ترشی 0/5 کیلو
ادویه ترشی 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال 5 عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان

طرز تهیه :

 فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

 تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

 گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

 هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

 برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

 خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

 موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

 بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

 سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

 بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

 ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

 مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

– نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

یک دیدگاه برای " طرز تهیه ترشی بندری " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --