طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری

طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری

 مواد اولیه :

  • سیب زمینی : ۳ عدد
  • پیاز : ۲ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
  • خمیر یوفکا : به میزان لازم
  • جعفری خرد شده : به میزان لازم

طرز تهیه بورک سیب زمینی :

برای درست کردن بورک سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را شسته داخل ظرفی بریزید آب به آن اضافه کرده در روی حرارت قرار دهید، بعد از جوشیدن آب حرارت را کم کرده بگذارید تا پخته شود، می توانید سیب زمینی ها را مانند نمونه پوست بگیرید بعد بجوشانید. (برای سهولت در کار).

پیاز را به صورت نگینی ریز کرده درون ظرفی روغن بریزید، پیاز را با آن اضافه کرده و زمان دهید تا طلایی شود.

سپس سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده کنید، به پیاز اضافه کرده، کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، زرده تخم مرغ، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

در مرحله بعد فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. خمیر را به شکل مستطیل ببرید.

و روی آن را روغن بریزید، مواد آماده شده را در روی خمیر پخش کرده، و رول کنید، و لبه های خمیر را به وسیله آب به هم بچسبانید، به این ترتیب تمام خمیر را به وسیله مواد پر کرده و ته سینی فر را چرب نمایید.

سپس بورک سیب زمینی را روی آن به ترتیب بچینید. و برای بهتر شدن رنگ بورک سیب زمینی می توانید، روی آن زرده تخم مرغ و کنجد بزنید.

سینی را درون فر قرار دهید، به مدت سی دقیقه بعد از آماده شدن، بورک سیب زمینی سینی را از فر بیرون آورید و بورک های آماده شده را درون ظرف بچینید. و به وسیله جعفری تزیین کنید.

در این مطلب طرز پخت بورک سیب زمینی خوش مزه و خوش پخت را برای شما همراهان گرامی ارائه دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

یک دیدگاه برای " طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --