روش تهیه دسر هزار و یک شب

طرز تهیه دسر هزار و یک شب

مواد لازم برای تهیه دسر هزار و یک شب :

 شيره انگور 1 ليوان
آب  1 ليوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
 کره 50  گرم

مواد لازم برای لايه شيری :

 شیر 3  ليوان
 شکر نصف ليوان
آرد 1 قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
وانيل 1 قاشق مرباخوری
کره 50 گرم

طرز تهیه دسر هزار و یک شب :

ابتدا لايه شيری را آماده می كنيم داخل ظرفی تمام مواد را می ريزيم بجز وانيل و كره همه را با هم خوب قاطی می كنيم تا گلوله های آرد و نشاسته باز شود با حرارت خيلی كم مداوم هم می زنيم تا غليظ شود در آخر كره و وانيل را اضافه كرده از روی حرارت برمی داريم.

برای لايه بعدی باز همه مواد بجز كره را قاطی كرده روی حرارت ملايم مداوم هم می زنيم تا موادمان غليظ شود در آخر كره را اضافه كرده و از روی حرارت برمی داريم.

ظرف مورد نظر را خيس كرده يک ملاقه از مواد شيری بعد يک ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف می ريزيم به همين ترتيب ادامه می دهيم تا آخر موادمان تمام شود ظرف را داخل يخچال به مدت 6 ساعت قرار می دهيم بعد كناره هایش را از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برمی گردانيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --