روش تهیه دسر مقوی و متفاوت

طرز تهیه دسر مقوی و متفاوت

مواد لازم برای دسری مقوی و متفاوت :

 خرما ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
 ماست  ۳۵۰ گرم
 عرق هل یا گلاب  ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خردشده ۳ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتين ۲ قاشق سوپخوری
آب يک پيمانه

طرز تهيه دسر مقوی و متفاوت :

خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده  و با قاشق هم می زنیم.

پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزی جات تزئین می کنیم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *