پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / روش تهیه دسر مقوی و متفاوت

روش تهیه دسر مقوی و متفاوت

طرز تهیه دسر مقوی و متفاوت

مواد لازم برای دسری مقوی و متفاوت :

 خرما 200 گرم
خامه 200 گرم
 ماست  350 گرم
 عرق هل یا گلاب  2 قاشق غذاخوری
گردوی خردشده 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتين 2 قاشق سوپخوری
آب يک پيمانه

طرز تهيه دسر مقوی و متفاوت :

خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده  و با قاشق هم می زنیم.

پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزی جات تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --