صفحه اصلی / آموزش آشپزی / روش تهیه دسر مقوی و متفاوت

روش تهیه دسر مقوی و متفاوت

طرز تهیه دسر مقوی و متفاوت

مواد لازم برای دسری مقوی و متفاوت :

 خرما ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
 ماست  ۳۵۰ گرم
 عرق هل یا گلاب  ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خردشده ۳ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتين ۲ قاشق سوپخوری
آب يک پيمانه

طرز تهيه دسر مقوی و متفاوت :

خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده  و با قاشق هم می زنیم.

پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزی جات تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *