پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / رنگینک شیرینی مخصوص ماه رمضان

رنگینک شیرینی مخصوص ماه رمضان

رنگینک شیرینی مخصوص ماه رمضان

 خرما و گردو در کنار هم یک ترکیب خوشمزه و مقوی هستند. یکی از همین خوراکی های خوش طعم کم حجم و پر انرژی که خیلی هم ساده طبخ میشه، رنگینک هست. این شیرینی جنوبی اصیل به خاطر وجود خرما و گردو کره انرژی فوق العاده ایی داره که حتی یه جوریایی بهترین داروی فشار پایین هم محسوب میشه.از طعم و عطر بینظیرش چیزی نمیگم که خودتون تجربش کنین!

مواد اولیه تهیه رنگینک
آرد 2 پیمانه
کره 200 الی 250 گرم
پودر دارچین 1 قاشق مربا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل یا پسته به مقدار لازم ( برای تزیین)

مراحل تهیه رنگینک:

1- ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم آب شود.
مقدار کره بستگی به سلیقه خودتان دارد؛ اگر دوست داشتید رنگینکتون کم چرب باشه، 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنید.

2- آرد را الک میکنیم که زمان تفت دادن، گوله گوله نشود  و آن را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود و سرخ شود.
در این مدت مرتب آرد را هم می زنیم که نسوزد.

3- تا آرد سرخ شود، داخل خرما هایی که از قبل به هسته ی آنها در آورده ایم را گردو می‌گذاریم.
مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمان دارد و باید قدری باشد که سطح ظرف کاملا با خرما پوشانده شود.

4- حالا دیگر کم کم آرد سرخ شده و رنگشم تیره شده است.
شعله را خاموش میکنیم و حدود 2 الی 3 دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدهیم تا از حرارت زیادش بیوفتد و بعد دارچین و هل را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.

روش دوم:

مواد لازم برای تهیه رنگینک

این مقدار مواد برای 35-30 نفر مناسب بوده و زمان آماده سازی آن 40-30 دقیقه می باشد.

زمان پخت 10 دقیقه است و قابلیت فریز ندارد.

پودر شکر 255 گرم (1و2/3 پیمانه)
آرد گندم 500گرم(3 و 1/2 پیمانه)
کره 300 گرم(1 و 1/3 پیمانه)
پودر هل 2 گرم(1 قاشق مربا خوری)
پودر زنجبیل 2 گرم(1 قاشق مربا خوری)

مواد لازم برای لایه میانی رنگینک

خرما 400 گرم
گردوی خرد شده 180 گرم(1 و1/2 پیمانه)
پودر دارچین 6 گرم(1 قاشق سوپخوری)
روغن مایع 12 گرم(1 قاشق سوپخوری)

مواد لازم برای تزیین

پودر شکر 75 گرم(1/2 پیمانه)
شکلات سفید 150 گرم
پودر پسته 60 گرم(1/2 پیمانه)

مراحل آماده سازی و طبخ رنگینک

  1. پودر شکر را الک کنید.
  2. آرد را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شده، عطر آن بلند شود و رنگ آن تغییر نکند.
  3. کره را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن آن با آرد، تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. پس از نیمه گرم شدن مواد، پودر شکر،هل و زنجبیل را اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید.
  5. خرما ها را شسته، هسته آنها را در آورده، از چرخ گوشت رد کنید؛ سپس با گردو، دارچین و روغن مایع مخلوط کنید.
  6. مواد حلوا را دو قسمت کرده، یک قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه، به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
  7. خرمای چرخ شده را روی آن پهن کنید.
  8. باقی مانده حلوا را نیز به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده، روی خرما قرار دهید و با دست به آرامی فشار دهید تا سه لایه به هم بچسبد.
  9. حلوا را برش داده، روی آن پودر شکر الاک کنید یا در صورت دلخواه با شکلات و پودر پسته تزیین کنید.
  10. برای تزیین رنگینک با شکلات، شکلات سفید را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود. در صورت سفت بودن شکلات، می توانید یک قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه کنید.
  11. شکلات آب شده را، داخل قیف با سر ماسوره حروف بریزید و روی حلوا را تزیین کنید و روی آن پودر پسته بریزید.(به صورت خطوط رفت و برگشتی)
  12. در صورت استفاده از پودر شکر، آن را روی حلوا الک کنید و پودر پسته را روی آن بریزید.
  13. رنگینک به مدت 12 ساعت در ظرف در بسته و در یخچال قابل نگهداری است.

نکات ویژه

مقدار چربی کره ها متفاوت است. در صورت خشک بودن مواد حلوا، قبل از شکل دادن آن، مقداری کره به مواد اضافه کنید و در صورت چسبناک بودن مواد، کمی پودر شکر به آن اضافه کنید.

پیشنهاد سر آشپز

در رنگینک می توانید به جای آرد گندم، از 500 گرم آرد نخود چی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --