پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / مهارت های زندگی / رازهایی درباره آشپزخانه که هر زنی باید آنها را بداند

رازهایی درباره آشپزخانه که هر زنی باید آنها را بداند

نکات مهم در آشپزخانه

دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص بتوانید با راه حل های ساده مشکلاتی را که در طول روز در آشپزخانه تجربه می کنید، پشت سر بگذارید.

  •  تخته گوشت و یا سبزی باید نزدیک سینک قرار گیرد.

  • اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی سرانگشتان و کف دست تان رنگی شده و رنگ پوست بادمجان یا سبزی را به خود گرفته است پیش از آن که آن را با صابون بشویید با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول دست های تان را پاک کنید.

  •  وسایل کوچک آشپزخانه را در ظروف بزرگ تری مانند سطل بگنجانید و در صورت امکان نام آنها را روی برچسب بنویسید به آن بچسبانید تا پیدا کردن آنها راحت باشد.

  • اگر درون سطل نگهداری از برنج تان حشره های ریز و کوچک می بینید برای از بین بردن آن ها توصیه می کنیم مقداری نمک لابه لای برنج بپاشید. اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج آن را به خوبی بشوئید.

  •   ادویه ها و نمک در یک قفسه نزدیک گاز نگه داری شود.

  • برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی های در یخچال مراقب باشید در موقع جابه جا کردن مواد غذایی حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزی ها و میوه ها قرار دهید.

  • ادویه ها و سبزی های معطر را همواره درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارید. نگهداری آن ها در ظروف در باز بو و عطر این گیاهان را از بین می برد.

  • پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه برای از بین رفتن بوی غذا می توانید از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.

  •   ابزارهایی را که بیشتر مورد استفاده قرار می دهید، در دسترس بگذارید. وسایلی را که کاربرد بیشتری برایتان دارد نزدیک دید خود و ابزارهای سنگین‌تر را پایین‌تر از مدار کمرتان قرار دهید.مانند سرویس  چاقوی آشپزخانه یا سرویس قاشق

  • برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا کافی است مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید.

  • این مواد به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارند مانع از کپک زدن می شوند.

  • برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به ماهیتابه هنگام سرخ شدن پس از داغ شدن روغن کمی نمک درون ظرف بریزید.

سینک آشپزخانه را باید هر روز به وسیله پارچه لطیف آغشته به مایع ظرفشویی و آب گرم تمیز کنید. یک قاعده کلی: هیچ سینکی را با پودر پاک کننده (سفیده کننده) حاوی کلر، آمونیاک، یا اسید هیدروفلوریک پاک نکنید. همچنین سیم ظرفشویی از جنس استیل، برس‌های سفت و پارچه‌های ساینده را به کار نبرید، مگر آنکه شرکت تولید کننده آن را مجاز معرفی کرده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --