صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت گولاش خورش مجارستانی

دستور پخت گولاش خورش مجارستانی

گولاش؛ خورش مجارستانی

ادویه مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.
گولاش؛ خورش مجارستانی
زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

مواد لازم برای ۴- ۲ نفر:

گوشت گوسفند: ۲۰۰/۱ گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
ادویه پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه، خرد شود.
آب گوشت: ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
خامه ترش: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• پیاز را درون روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
گولاش؛ خورش مجارستانی
• سیر را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
• قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵- ۳ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
گولاش؛ خورش مجارستانی
• آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
• هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.
• قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *