صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت گوجه شکم پر

دستور پخت گوجه شکم پر

گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و ۱۰ دقیقه ای

گوجه شکم پر یکی از پیش غذاهای شیک و مجلسی است که می توانید در عرض ۱۰ دقیقه آن را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه گوجه شکم پر

گوجه گیلاسی : به تعداد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ژامبون خرد شده : به مقدار لازم
پنیر بوراتا : ۱ قالب
روغن زیتون : کمی
برگ های کوچک ریحان

طرز تهیه گوجه شکم پر

فر را به دمای ۴۲۵ درجه برسانید.
ژامبون خرد شده، روغن زیتون،نمک، فلفل و کمی آبلیمو تازه را با هم مخلوط کنید.
پنیر بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنید.
مخلوط را درون گوجه های گیلاسی بریزید.
سینی فر را چرب کرده و گوجه ها را درون سینی بچینید.
سینی را برای ۸ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها طلایی شود.
بعد از خنک شدن گوجه ها را با برگهای ریحان تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *