دستور پخت کیک برنجی(غذای کره ای)

طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

دستور اول تهیه کیک برنجی:

مواد اولیه

4 فنجان برنج هندی

25 گرم بادام هندی

نارگیل مکعبی خرد شده

پودر هل

شیره قند4 فنجان

آب 4 فنجان

طرز تهیه

برنج را از شب پیش خیس کنید

صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

سپس آن را آسیا کنید

ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید

سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود

سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود

بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید

دستور دوم تهیه کیک برنجی:

3 فنجان برنج پخته شده

2 عدد تخم مرغ خوب زده شده

3 قاشق غذاخوری آرد

2/1 فنجان شیر

1 قاشق غذاخوری نمک

تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

یک دیدگاه برای " دستور پخت کیک برنجی(غذای کره ای) " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --