صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کوکو مرغ و لپه

دستور پخت کوکو مرغ و لپه

کوکو مرغ و لپه

کوکو یکی از غذاهای سبکی است که برای وعده افطار ماه رمضان بسیار مناسب است. این بار به جای کوکو های همیشگی، کوکو مرغ و لپه درست کنید

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ و لپه برای شش تا هشت نفر

سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده : یک پیمانه
تخم مرغ : دو تا سه عدد
پیاز رنده شده : یک عدد
ترخان خرد شده : یک پیمانه
عصاره مرغ : یک عدد
دارچین : نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه کوکو مرغ و لپه

سینه مرغ، لپه و پیاز را با هم کامل میکس کرده یا از چرخ گوشت رد کنید.
ترخان، عصاره مرغ، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
مواد را با هم کاملا ورز داده، سپس تخم‌مرغها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم تا مواد شامی کاملا چسبندگی پیدا کند.
شامی‌ها را درون روغن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *