صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کوکو سیب زمینی سوخاری

دستور پخت کوکو سیب زمینی سوخاری

کوکو سیب زمینی سوخاری، یک شام شیک و خوشمزه

کوکو سیب زمینی یکی از بهترین ایده ها برای یک شام خوشمزه است. این بار به جای درست کردن کوکو سیب زمینی های همیشگی، یک کوکو سیب زمینی سوخاری با این دستور درست کنید

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی پخته شده : ۴ عدد
سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده : نصف پیمانه
پنیر پیتزا قالبی : نگینی خرد شده : ۲ پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید و پودر سوخاری : مقداری برای غلطاندن
تخم مرغ زده شده : ۴ عدد

طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری

ابتدا سیب زمینی را بگذارید تا کامل بپزد.
بعد از پختن سیب زمینی آن را چرخ کرده یا کاملا بکوبید که یک دست شود.
سینه مرغ را کاملا پخته و خرد کنید.
سینه مرغ پخته شده، پیازچه خرد شده، پنیر پیتزا خرد شده، شیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و حسابی ورز دهید تا کاملا یکدست شود.( می توانید به جای سینه مرغ از کالباس خرد شده هم استفاده نمایید. )
به اندازه یک گردو از مایع آماده شده برداشته و کف دست تان کمی آن را صاف کنید.
سیب زمینی ها را ابتدا در آرد سفید، سپس تخممرغ زده شده و در انتها در پودر سوخاری غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *