دستور پخت کوکو ذرت

کوکو ذرت

با ذرت و گوشت یک کوکو خوش طعم و متفاوت درست کنید.

مواد لازم برای کوکو ذرت :

پیاز : یک عدد
روغن : یک فنجان
تخم‌مرغ : پنج عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی : یک عدد بزرگ
کنسرو ذرت : دو کاسه ماست‌خوری
گوشت چرخ کرده : یک کاسه ماست‌خوری‌

طرز تهیه ی کوکوی ذرت :

یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن و با شعله زیاد، سرخ کرده و به آن زردچوبه می زنیم.

سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه، گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می دهیم تا مایه گوشتی آماده شود.

یک عدد سیب زمینی درشت را با دنده ریز رنده کرده، پنج عدد تخم مرغ، دو کاسه ماست خوری ذرت، کمی نمک و فلفل اضافه کرده، تا مایه کوکو آماده شود.

نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه متوسط داغ کرده، نصف مایه کوکو را در آن می ریزیم. مایه گوشتی را اضافه کرده و بعد بقیه مایه کوکو را اضافه می کنیم سپس در ماهیتابه را می گذاریم تا کوکو کمی بسته شود.

کوکو را برش می دهیم و در ظرف را می گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش می زنیم ولی در ظرف را نمی گذاریم تا لبه های برش خورده کوکو سرخ و برشته شود. سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کوکو ذرت " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --