دستور پخت کوکو اسفناج

طرز تهیه کوکو اسفناج


مواد لازم

اسفناج 300 گرم
سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 5 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به اندازه ای که کف تابه را بگیرد حدود 4 یا 5 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

اسفناج را که خوب شستیم با سیب زمینی و پیاز چرخ می کنیم تا کاملن له و یکدست شود. نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
روغن را در تابه ریخته می گذاریم کمی داغ شود و سپس مایه کوکو را داخل روغن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود.
برای برگرداندن کوکو که روی آن هم پخته شود می توانیم کوکو را کامل در سینی برگردانیم و دوباره در تابه بگذاریم ولی راحت تر این است که کوکو را به چهار قسمت برش بزنیم و آنها را برگردانیم.
کوکو را می توانید با بورانی اسفناج بخورید که خیلی خوشمزه می شود.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --