دستور پخت کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

مواد لازم : برای 4 نفر

سینه مرغ 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زعفران یک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازه یک چهارم ق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 1 عدد
برگ بو 2 عدد

طرز تهیه :

سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .

یک دیدگاه برای " دستور پخت کوکوی مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --