صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کوفته گردو

دستور پخت کوفته گردو

طرز تهیه کوفته گردو

مواد لازم :

 مغز گردو پودر کرده  300 گرم
 لپه پخته شده و پودر شده  300 گرم
 پودر نشاسته یا آرد گندم  1 قاشق سوپخوری
 تخم مرغ 2 تا 3 عدد
 تره خرد شده نصف پیمانه
 ترخان و مرزه خشک شده  1 قاشق سوپخوری
 نمک فلفل زردچوبه  به میزان لازم
 پیاز ریز شده سرخ شده 1 عدد

طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --