دستور پخت کوفته بادنجان

کوفته بادنجان

این غذا برای تمام کسانی که عاشق بادنجان هستند بسیار عالی و خوشمزه ست.

اگر شما هم عاشق بادنجان هستید مطمئنم این كوفته های شكم پر رو دوست خواهید داشت. یه كوفته با بادنجان و پارمزان و جعفری با مغز پنیر و گردو… فقط با شنیدنش هم مشتریش میشیم!

مواد لازم :

بادنجان : دو عدد
جعفری : ربع لیوان
تخم مرغ : یك عدد
آرد سوخاری : ربع لیوان
پارمزان : یك چهارم لیوان
اورگانو یا آویشن : 1 ق چ
پودر پیاز : ربع ق چ
فلفل قرمز : مقداری
آب لیمو : 2 ق غ

برای فیلینگ :

گردو : نصف لیوان
پنیر چدار : 100 گرم

برای كاور :
آرد : 2 ق غ
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سوخاری : 2 ق غ

طرز تهیه :

پنیر چدار رو رنده میكنیم
گردو ها و چدار رو توی بلندر میریزیم و بلند میكنیم
اگر چدار ندارید یا با شوریش مشكل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده كنید

بادنجانها رو حلقه می كنیم
نمك میزنیم و توی آبكش به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره

با دستمال كاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشك می كنیم

توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا كبابی شن

بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یك عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.

چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن
ولی نه زیاد كه كاملا له شه یعنی تیكه های كوچیك بادنجان باید دیده شه. مطابق تصویر

دستهامون رو خیس میكنیم
اندازه یك گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و كف دست پهن میكنیم

مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم

به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و كف دست میغلتونیم . طوری كه فیلینگ كاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه

نكته :

كمك میشه اگر دستمون رو مرتب خیس كنیم و اینكار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه

سه تا كاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یكی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری
تخم مرغ رو با چنگال كمی هم میزنیم تا باز شه
گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد میندازیم و كاسه رو میچرخونیم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه

حالا كوفته رو توی تخم مرغ میندازیم و با چنگال توی كاسه تكونش میدیم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه

كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری میندازیم

كاسه رو میچرخونیم تا كوفته با آرد سوخاری كاور شه

من با این میزان مواد 5 تا كوفته به سایز نارنگی به دست آوردم
همینطور كه میبینید اون شیوه چرخوندن كوفته توی كاسه بدون تماس دست یا چنگال باعث میشه كه كوفته های خوشگلی داشته باشیم

دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه

حرارت روغن نباید زیاد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه كاور كوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم كنی
كوفته های بادنجونی با طعم پارمزان و جعفری با مغز چدار و گردو . به به!

اینم یه نما از مركزش. و البته اگر از پنیر گودا یا متزارلا استفاده كنید بعد از اینكه كوفته رو باز میكنید یه مركز مذاب خواهد داشت كه خیلی زیبا میشه. ولی من طعم چدار رو ترجیح میدم

در صورتی كه با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو كم كنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده كنید
میتونید با نون یا برنج یا از اون بهتر با پاستا میل كنید

یک دیدگاه برای " دستور پخت کوفته بادنجان " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --