کشک بادمجان
یکی از دلبرانه های غذایی کشک و بادمجان است که خصوصا در فصل تابستان خیلی طرفدار دارد.
موادلازم
• بادمجان ۵ عدد متوسط
•. پیاز بزرگ ۱ عدد
• کشک یک سوم پیمانه.
• سیر ۲ حبه
• نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری
• مغز گردوی آسیاب شده یک سوم پیمانه (دلخواه)
• نمک، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و سرخ کنید سپس پیاز و سیر را جداگانه سرخ کنید. در روغن داغ، نعنا خشک ریخته و کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید، تفت دهید و سریع بردارید.
بادمجانهای سرخ شده، پیاز داغ، نیمی از نعنا داغ، سیر سرخ شده، گردو و سه قاشق کشک را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه بپزید.
سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را با کشک، نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید. می توانید گردوی خرد شده را در تزیین هم استفاده کنید.
این غذای خوشمزه با نان بربری و سبزی خوردن تازه فوق العاده میشه.
عالی بود