دستور پخت کرپ با ژامبون

طرز تهیه کرپ با ژامبون

فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید …
این کرپ بصورت سرد سرو می شه . پس برای مهمونیها این حسن رو داره که می تونید یک روز قبل آماده کرده و توی یخچال نگهداری کنید . فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید …

مواد لازم :

جهت تهیه کرپ می تونید از پودر آماده استفاده کنید. یا در منزل کرپ رو درست کنید
ژامبون : 200 گرم
پنیر ورقه ای ” 12-10 عدد
خیار شور ” 200 گرم
سس مایونز ” 3 ق س

طرز تهیه :

مایه کرپ رو درست کرده و در ماهیتابه ای که به اندازه یک ق س روغن مایع ریخته اید سرخ کنید .
اگه از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید درش رو نبندید .
من از پودر آماده کرپ استفاده کردم و نصف یک بسته 3 تا کرپ مستطیلی به من داد .

بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه اون هم سرخ بشه .

به اندازه یک ق س سس مایونز روی کرپ پخش کنید (برای اینکه کالری دریافتی تون خیلی بالا نره می تونید از سس مایونز کم چربی استفاده کنید).

چند تا دونه از ژامبون ها رو روی کرپ قرار بدین .

نصف کرپ رو با خیارشورهای برش خورده نازک پر کنید .

نصف دیگه اونو با پنیر ورقه ای بپوشونید .

و در نهایت رولش کنید .

سپس در یک نایلون فریزر قرار داده و بمدت 1 ساعت در یخچال بذارید .

بعد با فاصله تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش بدین ( بهتره برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید ) .

یک دیدگاه برای " دستور پخت کرپ با ژامبون " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --