دستور پخت کتلت عربی

کتلت عربی

مواد لازم :

نخود نيم كيلوگرم
فلفل‌دلمه‌اي چرخ شده نيم كيلوگرم
پياز كوچك يك عدد
تخم‌مرغ سه عدد
سيب‌زميني كوچك يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا نخودها را چرخ مي‌كنيم. بعد فلفل‌دلمه‌اي، پياز، سيب‌زميني را چرخ و آب آن را مي‌گيريم، نمك و ادويه را به همراه تخم‌مرغ‌ها اضافه و ورز مي‌دهيم سپس در يك ‌تابه روغن ريخته تا داغ شود. از كتلت‌ها به اندازه نارنگي برداشته و با انتهاي قاشق وسط آن را سوراخ و در روغن سرخ مي‌كنيم. بعد از اينكه دو طرفش طلايي شد در يك صافي گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود.

اين كتلت را با سس قرمز تند و ترشي تند ميل كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --