صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کتلت عدس

دستور پخت کتلت عدس

کتلت عدس، یک شام خوش طعم و عالی

عدس یکی از حبوباتی است که سرشار از آهن بوده و خواص بسیاری برای بدن دارد. با دستور زیر یک کتلت خوش طعم و فوق العاده با عدس و گوشت درست کنید.

 

مواد لازم برای کتلت عدس

گوشت چرخ کرده یا سویا طعم دار شده : ۱۰۰ گرم
سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
عدس پخته شده : یک لیوان
پودر نان سوخاری : ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یک تا ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه تند: به میزان لازم
پیازچه خرد شده : ۵ تا ۶ عدد با برگ
سیر رنده شده : ۳ حبه
جعفری و ریحان خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کتلت عدس

سیب‌ زمینی و عدس را بعد از پختن کاملا له کنید و در یک ظرف گود بریزید.
گوشت یا سویا، را با پیازچه و ریحان و جعفری خرد شده و پودر نان سوخاری، تخم‌ مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.
روغن را در ماهیتابه بریزید از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت‌ها را در یک دیس بچینید و اطراف آنها را با چند برش لیمو ترش، گوجه و سبزی تازه تزئین کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.
غذاهایی که با عدس تهیه می‌کنید را حتما با گوجه، لیمو و نارنج مصرف کنید که آهن آن کاملا جذب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *