دستور پخت کتلت دسته دار

طرزتهیه کتلت دسته دار

مواد لازم :

راسته گوساله يا گوسفند با استخوان 1 عدد
سفيده تخم مرغ 3 عدد
آرد سوخاري به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا راسته را به صورتي برش دهيد كه به هر برش يك تكه استخوان باقي بماند. سپس با بيفتكوب گوشت را كوبيده تا پهن و نازك شود . در يك كاسه سفيده هاي تخم مرغ , نمك و فلفل را با چنگال بزنيد, سپس گوشت را در سفيده زده در آرد سوخاري بغلطانيد تا دو طرف آن كاملاً آغشته به آرد سوخاري شود.

در يك ماهيتابه (ترجيحاً چدني باشد ) مقداري روغن بريزيد روي حرارت بگذاريد داغ كه شد كتلت هاي دسته دار را در آن سرخ كنيد تا دو طرف آن كاملاً برشته شود , سپس از ماهيتابه خارج كنيد و به ظرف اصلي منتقل اصلي منتقل كنيد و مطابق سليقة خود تزئين كنيد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --