کباب کنجه هندی
مواد لازم:
راسته گوسفند کنجه کنجه | نیم کیلو |
پیاز رنده شده | 1عدد |
سرکه | 1 پیمانه |
لیمو | 1برش |
میخک | 3-4 دانه |
برگ بو | 2 پر |
زیره ساییده | 2قاشق مربا خوری |
تخم گشنیز ساییده | 1 قاشق مرباخوری |
زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
کره آب کرده ، نمک ،فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را 3-4 روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید