دستور پخت کباب کنجه هندی

کباب کنجه هندی

مواد لازم:

راسته گوسفند کنجه کنجه نیم کیلو
پیاز رنده شده 1عدد
سرکه 1 پیمانه
لیمو 1برش
میخک 3-4 دانه
برگ بو 2 پر
زیره ساییده 2قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ساییده 1 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
کره آب کرده  ، نمک ،فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

    همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را 3-4 روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --