صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کباب قفقازي

دستور پخت کباب قفقازي

کباب قفقازي

مواد لازم :

راسته يا فيله پاك كرده گوساله 250 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 250 گرم
ماست يا خامه 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز 2 عدد
پياز ريز(مخصوص ترشي) تعدادي

طرز تهيه :

    راسته و سينه را به قطعات مكعبي به طول 4 سانتي متر و عرض 2 سانتي متر برش دهيد . در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد . تكه هاي مرغ و راسته را به مدت 3 الي 4 ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود 7 الي 8 دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافي است (سبزيجات بايد كمي نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --