دستور پخت کباب تابه ای شکم پر

کباب تابه ای شکم پر

کباب تابه ای از غذاهای محبوب است که طرفداران زیادی دارد. تصمیم گرفتیم که این غذا را با کمی تغییر برایتان بگذاریم امیدواریم که درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم جهت آماده سازی

۵۰۰ گرم گوشت گاو
۱ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری زیره سبز
۶ تکه پنیر چدار
¼ فنجان پیاز خرد شده
¼ فنجان پیازچه خرد شده
½ فنجان اسفناج
¼ فنجان قارچ

آماده سازی

۱. گوشت را با نمک و فلفل و پودر سیر و زیره مخلوط کنید و ۱/۲ آن را در ظرف کیک پزی یا کباب پزی که کف ظرف چرب شده باشد بریزید.

۲. پنیر‌های چدار را روی گوشت‌ها قرار بدید.

۳. قارچ و اسفناج و پیاز را هم اضافه کنید.

۴. مابقی گوشت را بر روی مواد فوق ریخته تا کاملا مواد پوشیده شود.

و به مدت ۱ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ سانتی گراد بگذارید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کباب تابه ای شکم پر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --