دستور پخت کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

پیتزا یک غذای بسیار محبوب بین اکثر خانواده هاست. این مدل پیتزا به دلیل شکل خاصی که دارد برای میهمانی ها بسیار جذاب و شیک است. برای تهیه این پیتزای خوشمزه با خبربانو همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ… ۲ عدد
روغن مایع … نصف پیمانه
شیر…  نصف پیمانه
ماست … ۵ قاشق غذا خوری
آرد … ۲ پیمانه
کالباس یا سوسیس… ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای … ۱ عدد
فلفل قرمز و نمک و آویشن … به میزان لازم
بیکینگ پودر … ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا… ۱ پیمانه

طرز تهیه:
تخم مرغ‌ها را با چنگال خوب بزنید و سپس روغن مایع را اضافه کنید. شیر و ماست را هم اضافه کنید و دوباره تمام مواد را هم بزنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید، دقت کنید که نمی‌خواهیم موادمان کاملا سفت شود. (باید کمی شل باشد) ادویه‌ها را اضافه کنید. کالباس‌ها را مکعبی خرد کنید. می‌توانیم کمی قارچ هم از قبل با کره تفت بدهیم در این مرحله اضافه کنید. حتما بگذارید خنک شود. فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را هم نگینی خرد کنید (مقداری از آن را برای روی پیتزا نگه دارید) سپس پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید، قالب مافین را چرب کنید (می‌توانید از قالب‌های تک نفره تارت استفاده کنید) مواد را داخل قالب‌ها بریزید و درون فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کاپ کیک پیتزا " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --