دستور پخت چیپس ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت

مواد لازم برای چیپس ذرت :

آرد ذرت ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۶۰ گرم
 آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم
 شیر  ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم

طرز تهیه چیپس ذرت :

ابتدا شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا صاف و یکدست شود، سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سپس تخم مرغ، نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه می کنیم و هم‌ می زنیم تا مخلوط یکدست شود.

روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود، قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن می گذاریم‌ تا داغ شود.

و سپس در مخلوط چیپس فرو می کنیم و مجددا در روغن قرار می دهیم تا چیپس از قالب جدا شود و اندکی زمان می دهیم و ۲ طرف آن را جابجا می کنیم تا خوب سرخ شود.

و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود و همین طور ادامه می دهیم تا مایه چیپس تمام شود؛ سپس با سس های دلخواه سرو می کنیم؛ نوش جان.

سایر نکات

این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ می کنیم.

این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ می شوند پس حواستان باشد روی حرارت زیاد که قرار می دهید بلافاصله که دیدید رنگ آن تغییر می کند سریعا پشت و رو کنید تا ۲ طرف آن کامل سرخ شود و سپس از روغن خارج کنید تا خیلی تیره نشود و نسوزد.

میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت ۶۰ گرم هست که تقریبا معادل ۸ قاشق غذاخوری می شود.

میزان آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم می شود تقریبا حدود ۶ قاشق غذاخوری.

تمامی ادویه ها دلخواه هستند می توانید اضافه کنید و اگر مایل نیستید می توانید تنها از نمک استفاده کنید.

برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها می توانید ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی برای مناسبت هایی مانند تولد بچه ها می توانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --