صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی :

 سیب زمینی  حدود 5 عدد
 گوشت چرخ کرده 150 گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذا‌خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل روغن و آویشن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب‌زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

    طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --