دستور پخت پیتزا قیفی

طرز تهیه پیتزا قیفی

دستور پخت پیتزا قیفی

پیتزا قیفی برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ در کشور ایتالیا ارائه گردید. پیتزا قیفی، یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست! پیتزا قیفی از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.

مواد لازم خمیر پیتزا قیفی:

شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
 ارد به مقداری که خمیر به دست نجسبد
مایه خمیر ترش ۱قاشق سوپ خوری
نمک ۱قاشق چای خوری
روغن مایع نصف پیمانه
 شکر ۱قاشق چای خوری

 

مواد لازم مواد داخل پیتزا قیفی:

سوسیس ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
 کالباس ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
اویش نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزا قیفی:

زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
زعفران اب کرده ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه پیتزا قیفی:

گام اول برای تهیه خمیر پیتزا قیفی:

شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

دومین گام برای درست کردن خمیر پیتزا قیفی:

مواد را در ظرف گودی بریزید و روغن مایه را به آن بیافزایید و آرد را تا حدی اضافه و الک کرده تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله سوم خمیر پیتزا قیفی:

روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

گام چهارم تهیه خمیر پیتزا قیفی:

سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. سپس خمیرا را با مواد زرین کرده و قیف ها را درون سینی چیده و مواد را با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

آخرین مرحله طرز تهیه پیتزا قیفی:

سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل خمیر قیفی شکل را از مواد داخل پیتزا پر کنید. مجدد و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را درون فر قرار داده و پس از اتمام زمان ذکر شده سینی را از فر بیرون بیاورید و در اخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *