دستور پخت پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!

پیتزا یکی از خوش طعم ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار یک پیتزای خوش طعم و متفاوت با بادمجان درست کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

مواد لازم برای پیتزای بادمجان

کدو سبز : 3 عدد
بادمجان متوسط : 3 عدد
سیب زمینی : 5 عدد
پیاز بزرگ : 1 عدد
روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات : ¾ فنجان
گوجه فرنگی کوچک : 1 کوچک
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

تابه ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت پیتزا بادمجان " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --