صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت پیتزای توپی

دستور پخت پیتزای توپی

طرز تهیه ی پیتزای توپی

مواد لازم :

آرد  سه پيمانه
مايه خمير  دو قاشق مرباخوري
 نمک  يك قاشق مرباخوري
 روغن  نصف پيمانه
 سوسيس  دو عدد
كالباس 50 گرم
فلفل دلمه‌اي يك عدد
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
آويشن به ميزان لازم
پنير پيتزا 100 گرم

طرز تهيه :
آرد، مايه خمير و نمك را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ريخته و آرام‌آرام با هم مخلوط كرده و ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد. سوسيس، كالباس و فلفل را خردكرده و همراه با پنير پيتزا، پودر آويشن و رب گوجه‌فرنگي به خمير اضافه كنيد. از خمير توپ‌هايي به اندازه گردو برداشته گرد كرده و در سيني فر چرب شده بچينيد و 30 دقيقه تا يك ساعت استراحت داده، سپس 25 الي 30 دقيقه در فر با دماي180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --