دستور پخت پيتزای سبزی (ساندویچ پیتزا سوفله)

پيتزای سبزی (ساندویچ پیتزا سوفله)

اين غذا مملو از انواع ويتامين های A,B,C می باشد. و برای كسانی كه رژيم گياهخواری دارند مناسب است . پودر سير هم غذا را خوش طعم كرده …

مواد لازم برای 2 نفر :

1 عدد پياز كوچك

4عدد قارچ

1 عدد فلفل سبزكوچك

1 عدد گوجه فرنگی

سه چهارم ليوان پنير پيتزای رنده شده

به ميزان لازم خميرنان سفيد

سس پيتزا :

يك دوم قاشق غذاخوری مرزن جوش و يا اورگانو

يك سوم قاشق چايخوری پودر سير

يك دوم قاشق غذاخوری روغن زيتون

به مقدار كم پودر فلفل و نمك

يك دوم فنجان سس گوجه فرنگی

طرز تهيه:

ابتدا كليه مواد سس را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد ( توجه داشته باشيد چنانچه سس گوجه فرنگی شور بود، نمك را از مخلوط فوق حذف كنيد). سپس پياز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را خرد كرده، كنار بگذاريد. خمير پيتزا را روي تخته باز كنيد. براي جلوگيری از چسبندگی خمير ، قدری آرد روی تخته بپاشيد. سپس سس را روي خمير بماليد و پنير پيتزا را روی آن بريزيد. سبزي های خرد شده( پياز ، فلفل سبز و…) را روی آن بپاشيد. در فر به مدت 25-20 در دمای F ْ450 قرار دهيد. مدت طبخ اين غذا، 40 دقيقه است.

نكات تغذيه ای:

اين غذا مملو از انواع ويتامين های A,B,C می باشد. و برای كسانی كه رژيم گياهخواری دارند مناسب است . پودر سير هم غذا را خوش طعم كرده و ضمناً دارای خواص ضد عفونی كننده و كاهش دهنده فشار خون است.

یک دیدگاه برای " دستور پخت پيتزای سبزی (ساندویچ پیتزا سوفله) " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --