دستور پخت پوره ميوه

طرز تهیه ی پوره ميوه

مواد اولیه :

 سيب درختي نيم پز‌ شده  يك عدد
 هلو رسيده و نرم و موز  از هر کدام يك عدد
 شير  نصف پيمانه

طرز تهيه:
سيب‌ را با شير در مخلوط‌كن ريخته و خوب ميكس مي‌كنيم. سپس هلو پوست‌كنده و موز را هم به آن اضافه مي‌كنيم تا نرم و يكدست شود. در ظرف مورد نظر ريخته و به كودك مي‌دهيم.

نكته:
از هشت ماهگي مي‌توان به برنامه‌ غذايي كودك انواع پوره‌ها از جمله پوره ميوه، آبميوه به همراه شير مادر اضافه كرد. به خاطر داشته باشيد تا دو سال ميوه‌هاي رنگدانه‌دار مانند انواع توت، آلبالو، گيلاس، كيوي و خربزه به دليل حساسيت‌زا بودن نبايد به كودكان داده شود. بهتر است به جاي آبميوه از پوره ميوه استفاده شود چرا كه نيمي از خواص ميوه (فيبرها و…) در تفاله‌هاي ميوه وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --