دستور پخت پنینی مرغ و قارچ

طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ

مرغ و قارچ یکی از ترکیب‌های خوشمزه است که در بسیاری از غذاها مثل پاستا، خوراک مرغ و چیکن استراگانف به کار می‌رود. یکی دیگر از غذاهایی که با این ترکیب درست می‌شود، پنینی مرغ و قارچ است. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه و آسان مواد زیر را آماده کرده و مطابق با دستورالعمل پیش روید.

مواد لازم:

قارچ
سیر خرد شده
فیله مرغ
نان تست
نمک و فلفل
روغن
کره

طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ

ابتدا در یک تابه روغن بریزید و بعد از اینکه کمی داغ شد، سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی رنگ آن مقداری عوض شد قارچ‌های خرد شده را هم به آن اضافه کنید. مقداری آب مرغ هم در تابه بریزید و همراه با نمک و فلفل بگذارید تا طعم‌دار شود و بعد کمی کره هم در آن آب کنید. اکنون سس قارچ آماده است و نوبت پختن مرغ می‌رسد. فیله مرغ را به چند قسمت تقسیم کرده و ببرید. هر قسمت را روی یک کیسه فریزر بگذارید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و با بیفتک کوب بزنید. تکه‌های کوبیده شده مرغ را داخل روغن داغ بیندازید و تفت دهید.

روش تست کردن نان پنینی

یک طرف نان تست را کره بمالید و آن را داخل تابه‌ای که از قبل کف آن چرب شده است، بگذارید. توجه داشته باشید که قسمت کره‌ای نان کف تابه باشد. روی نان تست کمی پنیر موزارلا و پارمزان بریزید و صبر کنید تا با حرارت آب شود. سپس نان را از تابه درآورده و روی آن سس قارچ بریزید و بعد مرغ را روی آن قرار دهید و دوباره روی مرغ سس قارچ بریزید و لایه نهایی را به نان تست پنیری دیگری اختصاص دهید. روش دیگر این است که ساندویچ را همراه با نان در ساندویچ‌ساز قرار دهید تا نان آن تست شود یا اینکه نان را اول به صورت جداگانه در توستر بگذارید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت پنینی مرغ و قارچ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --