دستور پخت پنه آل پلو

طرز تهیه پنه آل پلو

مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :

پاستا پنه  به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
سینه مرغ گریل شده  50 گرم
فلفل سبز نگینی 30 گرم
زیتون به مقدار لازم
ریحان تازه 20 گرم
پنیر پارمزان به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه گریل کردن مرغ :

مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت در سس بماند. سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.

طرز تهیه پنه آل پلو :

سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت پنه آل پلو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --