دستور پخت پلو پاکستانی

طرز تهیه پلو پاکستانی

مواد لازم پلو پاکستانی:

برنج 5 پیمانه
نخود فرنگی 250 گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
 پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
 هل 5 عدد
هویج 2 عدد
گل کلم 100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پلو پاکستانی:
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز‌ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی ​ شود.

هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

گل کلم را خرد و​ همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

سپس برنج را آبکش کنید.

    در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

    بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --