دستور پخت پتاژ اسفناج

طرز تهیه پتاژ اسفناج

مواد لازم :

فيله مرغ چرخ شده 300 گرم
سیب زمینی پخته شده 750 گرم
كرفس پخته 400 گرم
اسفناج ریز خرد شده 400 گرم
کره 75 گرم
آرد 40 گرم
پياز پخته يك عدد
آب مرغ 3 پيمانه
شير دو پيمانه
خامه يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.

در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شير و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ريزيم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --