صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت پانساروتی

دستور پخت پانساروتی

طرز تهیه پانساروتی

مواد لازم :برای دو نفر

كلم‌بروكلي 150 گرم
قارچ 200 گرم
کدو 150 گرم
خميرپيتزا يا نان 200 گرم
پنيرپيتزا 100 گرم
سس گوجه‌ فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن ‌زيتون يك قاشق غذاخوري
ميگو شش عدد
گوجه مينياتوري شش عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا سبزي‌ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجه‌فرنگي را در وسط خمير ريخته و پخش مي‌كنيم بعد، پنيرپيتزا را نيز بر روي سس گوجه‌فرنگي پخش كرده و سبزي‌هاي تفت داده شده را با روغن‌زيتون روي آن مي‌ريزيم و خميرپيتزا را به صورت رولت مي‌بنديم آن‌گاه، به برش‌هاي مساوي و به شش عدد تقسيم مي‌كنيم سپس، ميگوي تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجه‌فرنگي‌ها به صورت دلخواه تزئين مي‌كنيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --