پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت هواری میگو

دستور پخت هواری میگو

طرز تهیه هواری میگو

مواد لازم برای هواری میگو :

میگو 200 گرم
 برنج  3 پیمانه
سیر 3 تا 4 حبه
 پیاز متوسط یک عدد
گوجه 4 عدد
سبزی ماهی (گشنیز و شنبليه به نسبت یک به پنج برای یک کیلو گشنیز دویست گرم شنبلیله) 100 گرم

طرز تهیه هواری میگو :

سبزی خرد شده را داخل روغن تفت بدهید حدود پنج دقیقه بعد سیر و پیاز را که ميکس کردید یا رنده کرديد را به سبزی اضافه کنید با هم تفت بدهید حدود یکی دو دقیقه کافی است ادویه ها را اضافه کنید فلفل و زردچوبه و تخم گشنيز را اضافه کنید و تفت بدهید میگو پاک شده را اضافه کنید وقتی میگو جمع شد گوجه رنده شده را اضافه کنید و بگذاريد آب آن کشیده شود بعد برنج را با کمی آب و نمک به آن اضافه کنید وقتی که آب برنج تمام شد بگذاريد دم بکشد.

    می توانید به جای گوجه رب بزنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    -- بارگیری کد امنیتی --