صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت همبرگر مغزدار

دستور پخت همبرگر مغزدار

ساندویج همبرگر مغزدار، یک ساندویچ متفاوت که سورپرایزتان می کند!!!

همبرگر یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار به جای درست کردن همبرگرهای ساده همیشگی یک همبرگر مغزدار خوش طعم درست کنید.

طرز تهیه همبرگر مغزدار

ابتدا همبرگرهای حاضری را کمی بیرون بگذارید تا یخ آنها باز شود.

با سر یک لیوان کوچک سوراخی درون همبرگرها ایجاد کرده و با نمک و فلفل طعم دار کنید.
همبرگر را درون تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، همبرگر را برگردانده و سمت دیگر بگذارید.

یک تخم مرغ را شکسته و درون سوراخ ایجاد شده بگذارید. صبر کنید تا سمت دیگر همبرگر سرخ و تخم مرغ عسلی مانند شود.

همبرگر سرخ شده مغزدار را با پنیر گودا درون نان همبرگری قرار داده و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *