دستور پخت همبرگر مرغ

طرز تهیه همبرگر مرغ

مدت زمان آماده سازی : ۹۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه
کل زمان پخت : ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای همبرگر مرغ :

 فیله مرغ  ۵۰۰ گرم
 پیاز متوسط ۱ عدد
 سیر ۵ حبه
فلفل سبز تند ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و جوز هندی و زنجبیل مقداری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه همبرگر مرغ :
همه مواد را داخل غذاساز ریخته تا خوب مخلوط شده و ورز بخورند. خمیر آماده شده را به توپک هایی به اندازه پرتقال در می آوریم و هر توپک جداگانه داخل نایلون فریزر پهن می کنیم.

سپس خمیرهای پهن شده را به مدت یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و بعد داخل روغن سرخ می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *