دستور پخت همبرگر با شیر

طرز تهیه همبرگر با شیر

همبرگر با شیر یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که می توانید در خانه درست کنید. در ادامه با طرز تهیه همبرگر با شیر آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه همبرگر با شیر

گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آرد سوخاری : 2 ق س
سس گوجه : 2 ق س
سس خردل : 1 ق س
شیر : 1/4 (یک چهارم) پیمانه
نمک : نصف ق م
فلفل قرمز : 1/8(یک هشتم) ق م
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک 1 پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .

آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری مثل تصویر زیر حاصل شود .

نکته : ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همین ادویه ها و در مقدار گفته شده استفاده کنید .

پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .

سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .

نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .

اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین 100 الی 150 گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .
برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.

سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .

بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .

نوش جان …

یک دیدگاه برای " دستور پخت همبرگر با شیر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --