پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت نخودپلو با كشمش پلويی

دستور پخت نخودپلو با كشمش پلويی

طرز تهیه ی نخودپلو با كشمش پلويی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)

مواد لازم :

 برنج آبكش شده  سه پيمانه
 نخود و کشمش  از هر کدام يك پيمانه
 رب انار ترش  دو قاشق غذاخوري
 مرغ يا گوشت  300 گرم
 پياز متوسط  دو عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه :
نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست مي‌كنند اما براي عيد سعيد فطر نيز مي‌توان روي ميز ناهار قرار داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --