دستور پخت ناگت مرغ

ناگت مرغ

مواد مورد نیاز ناگت مرغ:

گوشت چرخ شده مرغ  ۵۰۰ گرم
 پیاز رنده شده ۱ عدد
 پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری
 پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
سیر رنده شده ۱ حبه
  آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت مرغ :
آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --