دستور پخت نان گیپور تابه ای

طرز تهیه نان گیپور تابه ای

مواد لازم برای نان گیپور تابه ای : برای 5 نفر

 تخم مرغ 1 عدد
 شیر  1 لیوان
آرد سفید  1 لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان گیپور تابه ای:

مواد را مخلوط کرده و داخل ظرف خالی سس کچاب می ریزیم و داخل تابه ای که با روغن آن را چرب کردیم قالب می زنیم و صبر می کنیم تا یک طرف نان بپزد بعد نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب بپزد و در آخر از روی تابه بر می داریم و داخل آن مواد یا سبزیجات مورد نظرمان را سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --