دستور پخت نان شکم پر اسفناجی

نان شکم پر اسفناجی، یک شام سبک، خوشمزه و سریع

نان شکم پر اسفناجی یکی از بهترین غذاهای سبکی است که هم می تواند برای شما یک شام سبک باشد و هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای میهمانی ها. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این نان شکم را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه نان شکم پر اسفناجی

کره : مقداری برای چرب کردن ظرف
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده : به مقدار لازم
12 تکه نان پوک croissants ( یک نوع نان فرانسوی که بافت پوکی دارد )
اسفناج خرد شده : به مقدار دلخواه
پنیر گروئو Gruyère ( یک نوع پنیر زرد و سفت هلندی ) رنده شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : 8 عدد
شیر : 2 سی سی
نمک و فلفل به میزان لازم

نکته : به جای پنیر گروئو می توانید از پنیر پارمزان استفاده کنید.

طرز تهیه نان شکم پر اسفناجی

قارچ های خرد شده را با یک قاشق روغن تفت دهید تا قهوه ای شوند ( حدود 6 الی 8 دقیقه )
کف ظرف را با مقداری کرده چرب کنید.
نان های کراوسیان را به بخش تقسیم کرده و آن ها را کف ظرف بچینید.
نان ها را ابتدا با پنیر، سپس با اسفناج و قارچ پر کنید.
تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کرده و روی نان های چیده شده در طرف بریزید.
باقیمانده پنیر را روی نان ها ریخته و روی طرف با فویل آلومینیومی بپوشانید.
ظرف را برای مدت 3 دقیقه درون فر با دمای 375 درجه قرار دهید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت نان شکم پر اسفناجی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --