دستور پخت ناسی لماک

ناسی لماک

این یک ظرف حاوی برنج و بسیار محبوب است که در برونئی، اندونزی، مالزی و سنگاپور یافت می شود. در واقع، غذای ملی مالزی است. معمولا به نام نسی لامک خوانده می شود و معروف به برنج نارگیلی می باشد.
این بشقاب یکی از غذا‌های کتوزنیک است که گاهی اوقات برنج بدون هیچ چاشنی و یا همراه با یک تخم مرغ کوچک سرخ شده سرو میشود. به طور معمول شما همچنین می‌توانید بادام زمینی سرخ شده در روغن، ماهی کولی خشک، خیار، و دیگر اقلام ترشی را در آن بگنجانید. اگر شما می‌خواهید به صرفه‌تر باشد، به آن مرغ یا گوشت گاو سرخ شده اضافه کنید.

مواد لازم برای ۲ وعده ناسی لماک

آماده سازی

مرغ سرخ شده
۲ ران مرغ بدون استخوان
۱/۲ قاشق چایخوری. پودر کاری
۱/۴ قاشق چایخوری. پودر زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری. آب آهک
۱/۸ قاشق چایخوری. نمک
۱/۲ قاشق چایخوری. روغن نارگیل
ناسی لماک
۳ قاشق غذاخوری. شیر نارگیل (از قوطی)
۳ برش زنجبیل
۱/۲ کوچک موسیر، قطعه قطعه
۱/۴ قاشق چایخوری. نمک (یا به طعم و مزه)
یک فنجان برنج خرد شده
۴ برش خیار
نیمرو
۱ تخم مرغ بزرگ
۱/۲ قاشق غذاخوری. کره

دستور پخت

۱. یک فنجان برنج را بشورید و آبگیری کنید

۲. اب نمک، سرکه و ادویه به آن زده و گوشت ماهی را در آن می‌خوابانید ۲ ران مرغ بدون استخوان را با ۱/۲ قاشق چایخوری. پودر کاری، ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه، ۱/۲ قاشق چایخوری آب آهک و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

۳. در ظرفی دیگر کمی سس گوجه فرنگی درست کنید.

۴. مرغ‌ها را تفت دهید تا قهوه‌ای شوند.

۵. برای تهیه برنج، در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط: ۳ قاشق غذاخوری شیر نارگیل، ۳ برش زنجبیل، ۱/۲ موسیر کوچک و ۱/۴ قاشق چایخوری و نمک اضافه کنید. باید حدود یک دقیقه یا کمتر بجوشد.

۶. هنگامی که حباب جوش آمدن را دیدید به آن برنج را اضافه کنید.

۷. پس از پخته شدن برنج آن را داخل بشاب قرار داده و با ران مرغ و تخم مرغ سرخ شده و سس تزئین کنید.

این غذا در مجموع دو وعده ناسی لامک می‌شود. هر وعده ۵۰۱.۷ کالری، ۳۹.۹g چربی، کربوهیدرات ۶.۹g خالص و پروتئین ۲۸.۱g دارد.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ناسی لماک " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --