صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت میتلف

دستور پخت میتلف

طرز تهیه میتلف

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه می کنیم…

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
آرد ۰٫۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده ۴ ق غ
جعفری خرد شده ۳-۲ ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ

طرز تهیه:

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)
قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *