صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت میتلف بدون تخم مرغ

دستور پخت میتلف بدون تخم مرغ

طرز تهیه میتلف بدون تخم مرغ

خمیرمان را هم به مایه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط میکنیم.

مواد تشکیل دهنده :

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
کرفس : ۳ ساقه
آرد سوخاری : ۱/۲ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
پیاز بزرگ :۲ عدد
سبزی معطر ریز خرد شده : ۱ پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )
نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به مقدار لازم

متن دستور آشپزی :

پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.
سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .
کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .
آنها را هم خارج کرده روغنشان را میگیریم و روی پیاز ها میریزیم .
در کاسه ای کوچک شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .
گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .
خمیرمان را هم به مایه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط میکنیم.
سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .
مایه را در قالب فر چرب (۱۰*۳۰سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .
رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم .
در فرگرم ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت میپزیم .
میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *