صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت موساکای هویج و مرغ

دستور پخت موساکای هویج و مرغ

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :

 هویج حلقه ای خرد کرده  5 عدد متوسط
 سینه مرغ خرد کرده 1 عدد 
قارچ ورقه ای خرد کرده   250 گرم
 فلفل دلمه ای خرد کرده  1 عدد
کره یا روغن 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :

کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.

نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :

برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --